Info kring säsongsstart, corona och arbetsdagen.

Med anledning av Corona viruset har vi kommit fram till att utbildningen för skjutledare den lördag den 4e april har ställts in och vi kommer anordna ett nytt tillfälle så fort det går. Kolla med din grupp eller kontakta styrelsen om du känner dig osäker eller undrar något.

Till skjutledare: Arbetsdagen lördag den 4e april 9.00 har vi som mål att öppna skjutbanorna så att vi ska kunna skjuta och träna. Men vi vill gärna att det endast några få kommer och vi kommer arbeta i mindre grupper. Därför vill vi gärna rikta oss till endast skjutledare. Eftersom vi vill minska smittspridning.

Vad gäller träningar och övriga tävlingar så vill vi hålla öppet så mycket som möjligt – men håll koll på din mail, hemsidan och på facebook-sidan för eventuella ändringar. Skjutprogrammet kan ändras med kort varsel.

Kom ihåg, håll avstånd, tvätta händer och är man sjuk så stannar man hemma. Eget ansvar gäller, om inget annat anges.

Vi följer folkhälsomyndighetens och Jägarförbundets rekommendationer:
• Personer med förkylningssymptom stannar hemma
• Noggrann handtvätt
• Fysiskt avstånd även mellan friska/symptomfria personer
• Eventuella nysningar skyddas med armveck samt att näsdukar och dylikt hanteras enligt rekommendationer
• Speciell hänsyn mot personer/medlemmar i riskgrupp

Det är viktigt att vi hjälper sjukvården att plana ut kurvan för nya sjukdomsfall, så personalen får möjlighet att hantera situationen på ett bra sätt.